Internet diensten

Voordat we bij Blokof flink aan de slag gaan, doen we eerst grondig onderzoek naar je wensen betreffende de functionaliteit van de website. We geven onze ogen en oren daarom goed de kost!

Het maken van een goede inventarisatie is erg belangrijk voor het scheppen van een helder beeld voor  jou als klant, maar ook voor ons als vormgever & webbouwer. Vanuit deze inventarisatie kunnen we samen met jou bepalen hoe de navigatiestructuur eruit gaat zien en welke functionaliteiten er nodig zijn. Bij de vormgeving van een website is niet alleen het ontwerp, maar ook de usability belangrijk. Want met mooie plaatjes alleen heb je natuurlijk nog geen goede website. Daar komt nog wat meer bij kijken.

Hoe gaan we te werk?

  1. Allereerst maken wij een kennismakingsgesprek bij u op locatie, tijdens dit gesprek bespreken we alle persoonlijke wensen.
  2. Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek sturen wij u een offerte
  3. Na akkoord van de offerte maken wij een concept schets als volgt: Een gedetailleerd ontwerp van de voorpagina en de achterliggende pagina’s. Dit ontwerp laat zien hoe de website er visueel uit komt te zien en hoe deze gaat functioneren.
  4. Vervolgens werken we creatief aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf. Dit doen we uiteraard binnen het budget en met respect voor jouw doelgroep.
  5. Indien het concept een ‘GO’ heeft gekregen gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp en opbouw van de technische aspecten. Na de opbouw van het product word het eindproduct opgeleverd en komen wij bij u langs op locatie om bepaalde eigenschappen tot in de puntjes te bespreken.

Heeft u vragen? Neem dan direct contact met ons op via: info@blokof.nl

12 + 5 =