” Een oplossing bedenken is makkelijk…
Maar de juiste oplossing maken vergt tijd. “

 

Blok ontwerp & fotografie…

is een ontwerpbureau dat al sinds 2009 specialisten in huis heeft op het gebied van vormgeving, grafisch ontwerp, digitale media, web-realisaties, fotografie & belettering/blindering. Deze disciplines werken moeiteloos met elkaar samen, geheel afhankelijk van de vraag.

Visuele identiteit is wezenlijk voor elke organisatie

Laten zien wie je bent, op de manier zoals je gezien wilt worden. Grafische vormgeving is onontbeerlijk om deze identiteit goed over het voetlicht te brengen. Wij vertalen uw identiteit naar een sprankelende boodschap die echt bij u past en die natuurlijk bij uw klanten bijblijft. We denken mee over het concept, de strategie en de middelen. Door beheerste risico’s te nemen komen we verder dan u dacht. En dat binnen uw budget. Op deze manier ontwerpen en realiseren we huisstijlen, branding, redactioneel drukwerk en campagnes.

Web realisaties

Bij websites gaat het over techniek en vorm, over interactie en beheer. Wij helpen onze klanten om de juiste vorm, inhoud, interactie én techniek te bedenken om doelstellingen op het gebied van interactieve media te verwezenlijken. Om dat te bereiken hebben we niet alleen specialisten in huis voor de vormgeving, maar ook voor de techniek en het beheer van websites – zodat onze klanten het optimale rendement halen uit hun website. We realiseren corporate en community websites, webshops, webapplicaties en adviseren over het gebruik van social media, adwords campagnes, corporate communicatie en marketing.

Grafische vormgeving

Een goed ontwerp begint met een goed concept. Een helder concept dat ruimte creëert voor meerdere toepassingen en daardoor bijdraagt aan het succes van een project. Moeiteloos laten we grafische en ruimtelijke vormgeving in elkaar overgaan, zowel online als offline. Integrale vormgeving creëert identiteit voor uw organisatie, merk, dienst en product. Identiteit maakt herkenbaar, het betrekt mensen en is een afspiegeling van het hart van uw organisatie. Samen brengen we de ideeën tot leven!

Ondernemer in vakgebied

Blok ontwerp & fotografie is niet alleen uw grafische partner maar tevens ook uw expert op het gebied van ondernemen! Naast het grafische bedrijf hebben wij ook enkele andere ondernemingen op het gebied van groothandel inkoop, product leveranciers in het buitenland en connecties in zowel elke branche die een toegevoegde waarde voor u kunnen zijn.

Heeft u een idee op tafel maar heeft u de juiste contactpersonen en investeerders nodig om dit idee werkelijk te maken? Ook hiervoor kunt u met ons contact opnemen. Uw idee is bij ons in de juiste handen en praten graag met u over het succes wat het zal gaan worden!

Kortom wat doen wij eigenlijk niet?

Oprichter Blok ontwerp & fotografie
Jeffrey Blok, 33 Jaar