Grafische Media

Bij Blok ontwerp & fotografie kunnen wij u eindeloos vertellen over onze passie: Grafisch ontwerp! Maar we zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar die van u! Daarom luisteren we graag, stellen vragen, begrijpen en verdiepen… Zo krijgen wij een band met het product en vertalen we dit naar een creatief ontwerp.

Ons goede gevoel voor stijl zie je ongetwijfeld terug in het ontwerp en de vormgeving van onder meer logo’s, huisstijlen, flyers, brochures, advertenties, nieuwsbrieven , stickers, auto beletteringen, en websites. Wij zijn zowel op de zakelijke markt als de consument gerichte markt actief en werken creatief aan het juiste, verleidelijke communicatiemiddel voor jouw bedrijf, product of project. Dit doen we uiteraard met respect voor je budget en doelgroep.

Drukwerk

Wij hebben een schat aan ervaring op het gebied van concept ontwikkeling, ontwerp, DTP en drukwerkbegeleiding, maar voor het produceren van het drukwerk, schakelen wij andere specialisten in. Het drukwerk wordt ondersteund door een aantal vaste partners die net als wij voor topkwaliteit gaan. wij kunnen dan ook door middel van een goede band met verschillende drukkerijen, webbouwers en programmeurs inspringen op ver uiteenlopende wensen. Deze partners worden, daar waar nodig, door ons aangestuurd. Ook hierbij worden budget en deadlines uiteraard nauwkeurig door ons in de gaten gehouden.

14 + 1 =